24 uur per dag bereikbaar via tel 06 28 06 95 84

  • Kraamtijd

Taken verloskundige

In de kraamweek zijn wij als verloskundige je eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de gezondheid van jou en je kindje. Heb je vragen of ben je ergens ongerust over, dan kun je ons dag en nacht bellen op 06-28069584.
Ook indien je met een medische indicatie in het ziekenhuis bent bevallen, vallen jij en je kindje na thuiskomst weer onder onze verantwoordelijkheid.

De kraamverzorgster zal dagelijks een aantal controles uitvoeren, zoals het meten van je temperatuur, het beoordelen van de hoeveelheid bloedverlies en het controleren van eventuele hechtingen. Zij rapporteert dit aan ons.
Ook houdt de kraamverzorgster uiteraard goed de gezondheid van je kindje in de gaten; is de temperatuur goed? Gaat het voeden goed? Heeft je kindje een goede kleur? Indien zij ergens over twijfelt, dan neemt zij meteen contact met ons op.

Wij komen in de kraamweek een aantal keren langs. We bespreken dan hoe de bevalling gegaan is, geven voorlichting en beantwoorden eventuele vragen.

Aan het einde van de kraamweek zullen wij je vertellen dat wij de zorg overdragen aan je huisarts en het consultatiebureau. Indien je echter na de kraamweek nog vragen hebt waar wij misschien beter een antwoord op weten, mag je ons natuurlijk altijd bellen.

Zes weken na de bevalling kom je bij ons op nacontrole. Graag horen we dan hoe het de weken daarvoor gegaan is en of je lichamelijk weer helemaal hersteld bent. Uiteraard willen we dan ook je kindje bewonderen.

Bereikbaarheidsinfo

24 uur per dag bereikbaar via
tel 06-28069584

Verloskundige praktijk Kinderrijk Meerhoven
SGE Meerhoven (1e verdieping, lift aanwezig)
Meerwater 27
5658 LP Eindhoven

Midwifery practice Eindhoven
SGE International
Dominee Theodor Fliednerstraat 133
5631 MD Eindhoven

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spreekuren

Onze spreekuren zijn op maandag tot en met vrijdag. Ook in de avond. Echo’s in eigen praktijk

Banner-BIG-300x250pxKeur KNOV-verloskundigenpraktijk

H4i Network O logo ClosingTheGap rgb