24 uur per dag bereikbaar via tel 06 28 06 95 84

  • De Praktijk

Visie

Verloskundige praktijk Kinderrijk Meerhoven staat voor persoonlijke, professionele zorg op maat.
Doordat onze praktijk kleinschalig is opgezet,  kennen wij onze zwangere en haar partner goed. Hierdoor kunnen wij zeer persoonlijke zorg leveren.

Geen enkele zwangere vrouw is hetzelfde. Iedereen beleeft haar zwangerschap op een andere manier. In onze praktijk is er volop ruimte voor jullie ideeën en wensen ten aanzien van de begeleiding van de zwangerschap en bevalling. Wij moedigen onze cliënten dan ook aan om, op basis van goede informatie, hun eigen keuzes te maken. 

Wij zijn allen ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen.  Dit betekent dat wij ons houden aan de standaarden en richtlijnen van de beroepsgroep. Daarnaast volgen we regelmatig bij- en nascholingen om onze kennis en vaardigheden up to date te houden.

Door onze spreekuurlocaties binnen SGE Meerhoven en SGE-Meerhoven hebben wij korte lijntjes met diverse andere disciplines, waaronder de huisarts, apotheek en fysiotherapie. Ook met het consultatiebureau, die de zorg voor jullie kindje van ons overneemt, hebben wij regelmatig contact.

In de regio ZuidOost Brabant wordt intensief samengewerkt door alle ketenpartners betrokken bij zwangerschap en geboorte. Op de website 'Zwanger in Zuid Oost Brabant' vind je informatie over zwangerschap, geboorte en kraamperiode en daarnaast informatie over gezamenlijke werkafspraken en richtlijnen. 
Zelf zijn wij lid van Zorggroep Verloskunde ZuidOostBrabant en van het Verloskundig SamenwerkingsVerband met het Maxima Medisch Centrum  en het Catharina Ziekenhuis.

Bereikbaarheidsinfo

24 uur per dag bereikbaar via
tel 06-28069584

Verloskundige praktijk Kinderrijk Meerhoven
SGE Meerhoven (1e verdieping, lift aanwezig)
Meerwater 27
5658 LP Eindhoven

Midwifery practice Eindhoven
SGE International
Dominee Theodor Fliednerstraat 133
5631 MD Eindhoven

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spreekuren

Onze spreekuren zijn op maandag tot en met vrijdag. Ook in de avond. Echo’s in eigen praktijk

Banner-BIG-300x250pxKeur KNOV-verloskundigenpraktijk

H4i Network O logo ClosingTheGap rgb