24 uur per dag bereikbaar via tel 06 28 06 95 84

Banner BIG 300x250pxKeur KNOV-verloskundigenpraktijk

Ben je zwanger?

Kinderrijk meerhoven zwangerschap rechts

Dan natuurlijk allereerst van harte gefeliciteerd! Er breekt een spannende, maar bovenal bijzondere tijd aan. Vanuit onze verloskundige praktijk in Eindhoven begeleiden we je daar graag bij. Zowel tijdens je zwangerschap, als bij de bevalling en gedurende de kraamtijd. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je aanmelden bij onze praktijk in Eindhoven. Je hebt daarvoor geen verwijzing van je huisarts nodig, maar kunt direct een afspraak met ons maken.

Heb je een kinderwens?

Kinderrijk meerhoven kinderwens vk

Dan wil je natuurlijk zo gezond mogelijk aan een zwangerschap beginnen. Uit onderzoek blijkt dat de gezondheid en levensstijl van beide ouders van grote invloed zijn op de zwangerschap en op de gezondheid van je baby. Een verloskundige kan jou en je partner hierin begeleiden. Zo geven we je tijdens ons kinderwensspreekuur algemene informatie, praktische tips en een persoonlijk advies over gezond zwanger worden, zwanger zijn en ook ouderschap. Kom dus gerust eens langs in onze praktijk in Eindhoven.

Een verloskundige na je ziekenhuisbevalling

Kinderrijk meerhoven bevalling rechts

Ook als je tijdens je zwangerschap onder controle staat van een gynaecoloog, of om een andere reden in het ziekenhuis bevalt, wordt je kraambed door een verloskundige begeleid. Na je ontslag zijn wij dan ook je eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de gezondheid van jou en je kindje. Uiteraard is het wel prettig om van te voren even kennis te maken. Dus maak een afspraak en kom gerust eens langs in onze praktijk in Eindhoven.

Een positieve test

Kinderrijk meerhoven zwangerschap rechtsJe bent zwanger … wat een heerlijk nieuws en natuurlijk van harte gefeliciteerd! Er gaat heel wat veranderen de komende tijd en stap voor stap bereid je je voor op de bevalling en de bijzondere tijd daarna. Vanuit onze verloskundige praktijk in Meerhoven – in de buurt van Veldhoven –, begeleiden we je graag bij je zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Je kunt je direct bij ons aanmelden en hebt daarvoor geen verwijzing van je huisarts nodig.

Wil je graag zwanger worden?

Kinderrijk meerhoven kinderwens vk

Er zijn tal van dingen die je kunt doen en laten om gezond zwanger te worden. Sterker nog: de gezondheid en levensstijl van jou en je partner zijn van grote invloed op je zwangerschap en de gezondheid van je kindje. Een verloskundige kan jou en je partner hierin van praktische tips en een persoonlijk advies voorzien. Je bent dan ook van harte welkom op ons kinderwensconsult in onze praktijk in Meerhoven – nabij Veldhoven –.

Het kraambed na je ziekenhuisbevalling

Kinderrijk meerhoven bevalling rechts

Ga je in het ziekenhuis bevallen? In veel gevallen wordt dit begeleid door je eigen verloskundige. Maar ook als je onder controle staat van een gynaecoloog, zul je na je ontslag uit het ziekenhuis begeleid worden door een verloskundige. Natuurlijk nemen we ook deze zorg graag op ons. Uiteraard is het voor zowel jou als ons prettig om tijdens je zwangerschap al even kennis te maken. Je bent daartoe van harte welkom in onze praktijk in Meerhoven (nabij Veldhoven).

Bereikbaarheidsinfo

24 uur per dag bereikbaar via
tel 06-28069584

Verloskundige praktijk Kinderrijk Meerhoven
SGE Meerhoven (1e verdieping, lift aanwezig)
Meerwater 27
5658 LP Eindhoven

Midwifery practice Eindhoven
SGE International
Strijp-S Videolab 4.042 - Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spreekuren

Onze spreekuren zijn op maandag tot en met vrijdag. Ook in de avond. Echo’s in eigen praktijk

Banner-BIG-300x250pxKeur KNOV-verloskundigenpraktijk

H4i Network O logo ClosingTheGap rgb