24 uur per dag bereikbaar via tel 06 28 06 95 84

  • Bevalling

Taken verloskundige

Net als tijdens de zwangerschap is de belangrijkste taak van een verloskundige tijdens de bevalling het medisch bewaken van het proces. Verloopt de ontsluiting vlot genoeg? Klopt het hartje van het kindje snel genoeg? Is de hoeveelheid bloedverlies na de bevalling normaal?
Zolang alles volgens het boekje verloopt, begeleiden wij de gehele bevalling.Daarnaast bieden wij ondersteuning. Wij helpen je met het opvangen van de weeën, halen een koud washandje voor je gezicht, masseren je rug bij rugweeën, adviseren je verschillende houdingen en halen koffie voor je partner. Vanaf het moment dat je belt dat de bevalling begonnen is, gaat de begeleiding in overleg (eventueel ook aan de hand van je geboorteplan). Vaak lukt het heel goed om in het begin van de bevalling de weeën zelf op te vangen, maar wil je graag dat we meteen blijven dan kan dat uiteraard ook.

Mocht er tijdens de bevalling een reden zijn om de zorg over te dragen aan het ziekenhuis, dan gaan wij altijd met je mee om voor een goede overdracht te zorgen. Ook al valt de bevalling dan onder verantwoordelijkheid van de gynaecoloog, we zullen altijd proberen ook in het ziekenhuis een gedeelte van de begeleiding op ons te nemen.

Bereikbaarheidsinfo

24 uur per dag bereikbaar via
tel 06-28069584

Verloskundige praktijk Kinderrijk Meerhoven
SGE Meerhoven (1e verdieping, lift aanwezig)
Meerwater 27
5658 LP Eindhoven

Midwifery practice Eindhoven
SGE International
Dominee Theodor Fliednerstraat 133
5631 MD Eindhoven

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spreekuren

Onze spreekuren zijn op maandag tot en met vrijdag. Ook in de avond. Echo’s in eigen praktijk

Banner-BIG-300x250pxKeur KNOV-verloskundigenpraktijk

H4i Network O logo ClosingTheGap rgb